Yleinen Urjalan Ylläpito

Kunta ei lämmennyt koirapuistohankkeelle

Kuntalaisaloite koirapuiston rakentamisesta Urjalaan ei saanut kunnanhallitusta puolelleen. Kunnanhallitus päätti, ettei se tue taloudellisesti koirapuistohanketta ja ettei asia johda enempiin toimenpiteisiin.

Kuntalaisaloite koirapuiston rakentamisesta Urjalaan ei saanut kunnanhallitusta puolelleen. Kunnanhallitus päätti, ettei se tue taloudellisesti koirapuistohanketta ja ettei asia johda enempiin toimenpiteisiin.

Kuntalaisaloitteen koirapuiston perustamisesta teki Anna Savolainen. Aloitteessa pyydetään kunnalta tukea puiston rakennusmateriaalien hankintaan sekä sopivan alueen löytämiseen. Lisäksi aloitteessa esitetään, että puiston rakentamisen jälkeen kunta huolehtisi roska-astian tyhjentämisestä ja pysäköintialueen aurauksesta.

Aloitteen mukaan koirapuistoa on toivottu Urjalaan jo pitkään. Savolainen kirjoittaa, että puisto rakennetaan talkoovoimin ja käyttäjät vastaavat alueen siisteydestä. Talkoolaisia on kerätty muun muassa Facebookissa.