Yleinen Urjalan Ylläpito

Peurat törmäilivät Urjalassa

Peura pakeni takaisin tulosuuntaansa osuttuaan viime perjantaina henkilöautoon Salmentiellä. Mies ajoi 9-tien suuntaan, kun peura juoksi noin 100 metriä Salmenraitin risteyksen jälkeen auton oikeaan kylkeen. Ajoneuvon etuoven takaosaan tuli painuma.

Peura pakeni takaisin tulosuuntaansa osuttuaan viime perjantaina henkilöautoon Salmentiellä. Mies ajoi 9-tien suuntaan, kun peura juoksi noin 100 metriä Salmenraitin risteyksen jälkeen auton oikeaan kylkeen. Ajoneuvon etuoven takaosaan tuli painuma.

Maanantaina mieshenkilön kuljettama henkilöauto törmäsi peuraan Halkivahantiellä. Henkilöauto oli liikkeellä Halkivahantietä kohti Urjalaa, kun ajoradalle juoksi kulkusuuntaan nähden oikealta useampi peura, joista yksi osui auton oikeaan etukulmaan.

Peurat palasivat takaisin metsään samaan suuntaan, josta olivat ajoradalle juosseet. Auto vaurioitui törmäyksessä oikeasta etukulmasta.