Yleinen Urjalan Ylläpito

Kimmo Virrasta Urjalaan tekninen johtaja

Olli Ristimäki
Urjalan kunnanvaltusto valitsi tiistain kokouksessaan DI Kimmo Virran Akaasta Urjalan uudeksi tekniseksi johtajaksi. Kunnanhallitus esitti virkaan urjalalaista Aaro Rytkyä, mutta Virta tuli valituksi tiukan äänestyksen jälkeen äänin 14-12.
Nykyinen tekninen johtaja Jouni Vähäkyttä lähtee toukokuun alusta Ylöjärven Vesi Oy:n toimitusjohtajaksi. Paikkaa haki kaikkiaan 21 hakijaa, joista haastatteluryhmä haastatteli kuusi. Haastatteluryhmä esitti kunnanhallitukselle Rytkyn valitsemista ja Virtaa varalle.
 

Olli Ristimäki
Urjalan kunnanvaltusto valitsi tiistain kokouksessaan DI Kimmo Virran Akaasta Urjalan uudeksi tekniseksi johtajaksi. Kunnanhallitus esitti virkaan urjalalaista Aaro Rytkyä, mutta Virta tuli valituksi tiukan äänestyksen jälkeen äänin 14-12.

Teknisen johtajan virka vapautuu kun nykyinen tekninen johtaja, Jouni Vähäkyttä lähtee toukokuun alusta Ylöjärven Vesi Oy:n toimitusjohtajaksi. Paikkaa haki kaikkiaan 21 hakijaa, joista haastatteluryhmä haastatteli kuusi. Haastatteluryhmä esitti kunnanhallitukselle Rytkyn valitsemista ja Virtaa varalle.

Virran valintaa kokouksessa esittäneet perustelivat näkemystään pääasiassa hänen korkeammalla koulutuksellaan. Aaro Rytky on koulutukseltaan insinööri AMK. Virta aloittanee tehtävässä toukokuun alkupuolella valtuuston päätöksen tultua lainvoimaiseksi.

Lue lisää perjantain 10.4 lehdestä