Yleinen Urjalan Ylläpito

Sisukiekon 01-juniorit taipui ratkaisuottelussa

Voitokkaan kauden pelannut Sisukiekon 01-juniorit oli ennen keskiviikko-illan peliä enää yhden voiton päässä Hämeen alueen D1 A -sarjan finaalipaikasta. Kolmen ottelun pudotuspelisarja Jämsänkosken Ilvestä vastaan oli tasatilanteessa, mutta ratkaisevassa viimeisessä ottelussa Ilves vei voiton selvin numeroin 3-9.

Voitokkaan kauden pelannut Sisukiekon 01-juniorit oli ennen keskiviikko-illan peliä enää yhden voiton päässä Hämeen alueen D1 A -sarjan finaalipaikasta. Kolmen ottelun pudotuspelisarja Jämsänkosken Ilvestä vastaan oli tasatilanteessa, mutta ratkaisevassa viimeisessä ottelussa Ilves vei voiton selvin numeroin 3-9.

Pelin jälkeen kuitenkin kävi ilmi, että Jämsänkosken Ilveksen kokoonpano ottelussa oli sääntöjen vastainen. Sisukiekko on tehnyt asiasta kantelun kilpailuvaliokunnalle. Sanktiot tämänkaltaisesta sääntörikkomuksesta voivat olla moninaisia, pienimmillään sakkoja seuralle ja enimmillään sarjasta sulkeminen.

Ottelu voidaan myös tuomita Sisukiekon voittamaksi, jolloin urjalalaisjuniorit pelaavat kullasta Valkeakosken Kiekko-Ahmoja vastaan. Mikäli keskiviikon ottelun tulos jää voimaan, Sisukiekon 01-joukkue mittelee pronssisijasta Kangasalan Kisa-Eaglesien kanssa. Jatkopelit käynnistyvät lauantaina.