Yleinen (muokattu 18.9.2020) Urjalan Ylläpito

Kuntakeskuksen ilme päivittyy hitaasti

Sini Ovaskainen
Keväällä 2006 Urjalassa hyväksyttiin kuntakeskuksen kehittämissuunnitelma, jossa muun muassa Urjalantien ja Tampereentien risteysalue on piirretty uudelleen liikenneturvallisuus paremmin huomioivaksi. Suunnitelmassa esitetyistä toimenpiteistä juuri mitään ei ole toteutettu.

Polttoainemyynti linja-autoaseman kupeessa on jo loppunut, ja kylmäasema katoaa keskustan maisemasta kevään aikana. Urjalassa on laadittu 10 vuotta sitten kuntakeskuksen kehittämissuunnitelma, jossa Tampereentien linjaus siirtyisi nykyiseltä paikaltaan kuvan oikeaan reunaan. Suunnitelmaa ei ole yritetty toteuttaa sen jälkeen, kun valtio kieltäytyi osallistumasta kustannuksiin.

Sini Ovaskainen
Keväällä 2006 Urjalassa hyväksyttiin kuntakeskuksen kehittämissuunnitelma, jossa muun muassa Urjalantien ja Tampereentien risteysalue on piirretty uudelleen liikenneturvallisuus paremmin huomioivaksi. Suunnitelmassa esitetyistä toimenpiteistä juuri mitään ei ole toteutettu.

Tänä keväänä keskustan ilme muuttuu sen verran, että polttoaineen jakelupiste linja-autoaseman laidasta katoaa. Market Mari Ky aikoo poistattaa käytöstä poistetun polttoaineen myyntipisteen kevään aikana.

Kauppias Leevi Korpikaivo arvelee, että maanalaiset polttoainesäiliöt otetaan ylös toukokuussa. Yritys luopui polttoainemyynnistä viime vuoden lopulla. Syynä oli halu keskittyä yrityksen ydinliiketoimintaan eli ruokakauppaan.

– Nykyinen lupa on umpeutumassa ja luvan uusiminen olisi vaatinut investointeja. Määräykset kiristyvät koko ajan.

Lue lisää 26.3.2015 lehdestä.