Yleinen Urjalan Ylläpito

Aaro Rytky vahvoilla tekniseksi johtajaksi

Rakennusinsinööri AMK Aaro Rytky Urjalasta on vahvoilla kunnan uudeksi tekniseksi johtajaksi. Kunnanhallituksen asettama valintatyöryhmä on haastatellut kaikkiaan kuutta hakijaa, jotka ovat Mika Aho, Liisa Piirtola, Aaro Rytky, Arto Savonen, Teemu Valkolehto sekä Kimmo Virta. Kaikkiaan hakijoita oli 21.

Rakennusinsinööri AMK Aaro Rytky Urjalasta on vahvoilla kunnan uudeksi tekniseksi johtajaksi. Kunnanhallituksen asettama valintatyöryhmä on haastatellut kaikkiaan kuutta hakijaa, jotka ovat Mika Aho, Liisa Piirtola, Aaro Rytky, Arto Savonen, Teemu Valkolehto sekä Kimmo Virta. Kaikkiaan hakijoita oli 21.

Haastatteluryhmän enemmistö esittää kunnanhallitukselle, että teknisen johtajan virkaan valitaan Aaro Rytky. Ryhmä perustelee esitystään sillä, että Rytkyllä on virkaan vaadittava koulutus, talonrakentamisen työkokemus asiantuntija- ja esimiestehtävissä sekä haastattelussa osoitettu tehtävän edellyttämä osaaminen.

Asia on esillä kunnanhallituksessa ensi maanantaina. Lopullisen päätöksen tekee kunnanvaltuusto, joka kokoontuu seuraavan kerran pääsiäisen jälkeen.