Yleinen (muokattu 18.9.2020) Urjalan Ylläpito

Lähipalvelut ovat tärkeitä kuntalaisille

Sini Ovaskainen
Kunnanhallituksen puheenjohtaja Jaakko Honkaniemi (kok) istui viime perjantaina Onnikassa kahvipöydän ääressä ja vastaanotti kuntalaisia, jotka halusivat päästä päättäjän juttusille. Päivän polttavimmaksi puheenaiheeksi nousi terveyskeskus.

Vuokko Ali-Rantala halusi henkilökohtaisesti saattaa Jaakko Honkaniemen tietoon, kuinka vaikea terveyskeskuksen ajanvaraukseen on puhelimitse päästä läpi. Honkaniemi lupasi viedä viestiä ongelmista eteenpäin.

Sini Ovaskainen
Kunnanhallituksen puheenjohtaja Jaakko Honkaniemi (kok) istui viime perjantaina Onnikassa kahvipöydän ääressä ja vastaanotti kuntalaisia, jotka halusivat päästä päättäjän juttusille. Päivän polttavimmaksi puheenaiheeksi nousi terveyskeskus.

Vuokko Ali-Rantala toimitti henkilökohtaisesti kunnanhallituksen puheenjohtajalle tietonsa siitä, kuinka huonosti terveyskeskuksen ajanvaraus toimii.

– Kun sinne soittaa, niin nauha vaan pölpöttää eikä pääse läpi, Ali-Rantala harmitteli.

Moni oli huolestunut Urjalan terveyskeskuksen vuodeosaston kohtalosta. Päättäjien on ratkaistava, onko Urjalalla tulevaisuudessa varaa säilyttää oma vuodeosasto potilasmäärän pienentyessä.

Lue lisää 19.3.2015 lehdestä.