Yleinen Urjalan Ylläpito

Moottoripyöräilijä loukkaantui vakavasti kolarissa 9-tiellä

Moottoripyöräilijä ja henkilöauto törmäsivät toisiinsa lauantaina iltapäivällä Urjalassa valtatiellä 9 Hakkilantien ja Uudensalmentien risteyksessä. Moottoripyöräilijä, keski-ikäinen ulkopaikkakuntalainen mies, loukkaantui kolarissa vakavasti.

Moottoripyöräilijä ja henkilöauto törmäsivät toisiinsa lauantaina iltapäivällä Urjalassa valtatiellä 9 Hakkilantien ja Uudensalmentien risteyksessä. Moottoripyöräilijä, keski-ikäinen ulkopaikkakuntalainen mies, loukkaantui kolarissa vakavasti.

Urjalalainen iäkäs mieshenkilö tuli 9-tietä Urjalan suunnasta aikeenaan kääntyä vasemmalle Hakkilantielle. Samanaikaisesti risteykseen tuli vastakkaisesta suunnasta henkilöauto, joka kääntyi toiseen suuntaan Uudensalmentielle. Urjalalaismies lähti kääntymään vastaantulevien kaistan yli eikä nähnyt kääntyvän henkilöauton takaa tullutta moottoripyörää, jolloin moottoripyöräilijä törmäsi urjalalaismiehen auton oikeaan takakulmaan.

Moottoripyöräilijä loukkasi lantionsa ja jalkansa. Poliisin tietojen mukaan hän on edelleen sairaalahoidossa, mutta hengenvaaraa ei ole.

Iäkästä henkilöauton kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja vammantuottamuksesta. Moottoripyörän kuljettajaa epäillään kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Lisäksi poliisi tutkii hänen ajokuntoaan.