Yleinen Urjalan Ylläpito

Työväentalon kattoremonttiin 40 000 euroa

Kylmäkosken työväenyhdistys ry saa tällä kertaa suurimman korjausavustuksen kaikkiaan 1,7 miljoonan euron arvoisesta seurantalojen korvausavutuspaketista. Yhdistys saa 40 000 euroa peltikaton korjaamiseen. Akaaseen tulee myös toinen avustus. Sen saa Akaan Vasemmistoliitto ry, ja summa on 5 000 euroa.

Kylmäkosken työväenyhdistys ry saa tällä kertaa suurimman korjausavustuksen kaikkiaan 1,7 miljoonan euron arvoisesta seurantalojen korvausavutuspaketista. Yhdistys saa 40 000 euroa peltikaton korjaamiseen. Akaaseen tulee myös toinen avustus. Sen saa Akaan Vasemmistoliitto ry, ja summa on 5 000 euroa.

Korjausavustusten tarkoitus on parantaa talojen toimivuutta ja kuntoa. Puolet avustusta saavista taloista on luokiteltu kulttuurihistoriallisesti arvokkaiksi.
Seurantalojen korjausavustus on valtionavustus, jonka jakamisen opetus- ja kulttuuriministeriö on antanut Suomen Kotiseutuliiton tehtäväksi.