Yleinen Urjalan Ylläpito

Matkaratsastus koettelee kestävyyttä ja kanttia

 

Sini Ovaskainen
Sastamalan ympäristössä vaikuttava Jokilaakson hevosystävät ry järjesti Urjalan Halkivahassa matkaratsastuskilpailut. Laji on Suomessa marginaalinen verrattuna este- tai kouluratsastukseen, mutta Urjalassa on matkaratsastusta ajatellen vankkaa osaamista, menestyneitä hevosia, oma seura ja mainiot harrastusmahdollisuudet.

 

 

Sini Ovaskainen
Sastamalan ympäristössä vaikuttava Jokilaakson hevosystävät ry järjesti Urjalan Halkivahassa matkaratsastuskilpailut. Laji on Suomessa marginaalinen verrattuna este- tai kouluratsastukseen, mutta Urjalassa on matkaratsastusta ajatellen vankkaa osaamista, menestyneitä hevosia, oma seura ja mainiot harrastusmahdollisuudet.

 

5-vuotiaana ratsastuksen aloittanut Elina Vienonen ei koskaan ole innostunut este- tai kouluratsastuksesta.

Hän nauttii vapaudentunteesta, jonka saavuttaa kulkiessaan hevosen kanssa luonnossa. Elinan haaveena on ollut jo pitkään kilpailla matkaratsastuksessa, joka on yksi ratsastuksen vanhimpia kilpalajeja.

Lue lisää 26.2.2015 lehdestä