Yleinen (muokattu 18.9.2020) Urjalan Ylläpito

Kiiinteistökaupassa pilkahtaa pieni valo

Minna Mäkelä
Urjalassa kiinteistö- ja asuntokauppa on käynyt jo pitkään nihkeästi. Akaan Seudun OP-Kiinteistökeskus Oy:n toimitusjohtaja Anne Tuusa toteaa, että samaan aikaan erityisesti kiinteistöjen hinnat ovat laskeneet. Asuntokaupassa hintakehitys alaspäin on ollut pitäjässä loivempaa.

Anne Pitkä (oik.) kertoo, että Nuutajärvi on noussut viime aikoina uudelleen ihmisten tietoisuuteen, kun siitä on kirjoitettu lehdissä niin paljon. Kiinnostus kylää kohtaan on taas virinnyt. Paavo ja Virva Vikström aikovat viettää jatkossa vapaa-aikaansa lasikylässä.

Minna Mäkelä
Urjalassa kiinteistö- ja asuntokauppa on käynyt jo pitkään nihkeästi. Akaan Seudun OP-Kiinteistökeskus Oy:n toimitusjohtaja Anne Tuusa toteaa, että samaan aikaan erityisesti kiinteistöjen hinnat ovat laskeneet. Asuntokaupassa hintakehitys alaspäin on ollut pitäjässä loivempaa.

Vaikka aika on vaikea, näkyy Urjalassa silti pientä valonpilkahdustakin. Ylempi kiinteistönvälittäjä Anne Pitkä Forssan Kiinteistökauppiaista kertoo, että hieman yllättäenkin Urjalassa on tehty alkuvuonna jo muutamia kiinteistökauppoja hiljaisen kauden jälkeen.

Yksi uusista kiinteistönomistajista on vantaalainen Vikströmin pariskunta, joka hankki viime viikolla vapaa-ajanasunnon Nuutajärveltä.

Lue lisää 26.2.2015 lehdestä