Yleinen Urjalan Ylläpito

Abiturientit päättävät koulunkäynnin


Valkolakkia tavoittelevat abiturientit jättävät huomenna koulunkäynnin taakseen ja lähtevät ajelulle. Väinö Linnan lukion oppilaita nähdään kirkonkylässä iltapäivän puolella, sillä heidän ajelunsa on tarkoitus alkaa puolenpäivän jälkeen.


Valkolakkia tavoittelevat abiturientit jättävät huomenna koulunkäynnin taakseen ja lähtevät ajelulle. Väinö Linnan lukion oppilaita nähdään kirkonkylässä iltapäivän puolella, sillä heidän ajelunsa on tarkoitus alkaa puolenpäivän jälkeen.

Perjantaina lukion toisen vuosikurssin oppilaat ottavat koulussa vallan ja tanssivat sen kunniaksi. Vanhojen tansseja esitetään ensin aamulla Huhdin koulussa omalle väelle, kello 10 Aseman koululla ja kello 11.30 Kirkonkylän koululla. Nuoret käyvät tervehtimässä iltapäivällä vuodeosaston, vanhainkodin ja Reikonlinnan väkeä.

Illalla kello 18 Huhdin koululla tanssitaan yleisölle.