Yleinen (muokattu 18.9.2020) Urjalan Ylläpito

Päiväkerho palasi Halkivahaan

Sini Ovaskainen
Halkivahan koulun lakkauttaminen viime keväänä aiheutti kylällä tyhjiön muihinkin lasten ja nuorten palveluihin. Esimerkiksi seurakunnan päiväkerho loppui, koska tilat koululla eivät enää olleet käytettävissä.

Sara Ylinen (vasemmalla) ja Olavi Rautanen (oikealla) tulisivat kerhoon vaikka joka päivä. Nuutti Viitala kävi viime syksyn ajan päiväkerhossa Laukeelassa, kun Halkivahan kerho oli tauolla.

Sini Ovaskainen
Halkivahan koulun lakkauttaminen viime keväänä aiheutti kylällä tyhjiön muihinkin lasten ja nuorten palveluihin. Esimerkiksi seurakunnan päiväkerho loppui, koska tilat koululla eivät enää olleet käytettävissä.

Kyläkoulun omistajavaihdoksen ansiosta päiväkerho palasi Halkivahaan. Ensimmäinen kerhopäivä pitkän tauon jälkeen oli maanantaina 2. helmikuuta. Paikalla oli seitsemän lasta, jotka silminnähden iloitsivat päästessään takaisin kerhoon. Sara Ylinen toivoi, että kerhoa olisi joka päivä.

– Paitsi lauantaina. Tai jos lauantainakin olisi kerho, niin silloin voisi tuoda karkkia, tyttö ehdotti.

Lue lisää 5.2.2015 lehdestä.