Yleinen (muokattu 18.9.2020) Urjalan Ylläpito

Pelastuslaitoksen tehtävät Urjalassa vähenivät edellisvuodesta

 

Pirkanmaan pelastuslaitos kävi viime vuonna sammuttamassa Urjalassa kaksi rakennuspaloa. Heinäkuun alussa Huhdissa loisteputkivalaisin aiheutti tulipalon pihapiirin sivurakennuksessa. Kuva Urjalan Sanomien arkistosta.

 

 

Sini Ovaskainen
Pelastuslaitoksella oli Urjalassa viime vuonna yhteensä 147 tehtävää. Määrä laski edellisvuoteen nähden hieman. Vuonna 2013 tehtäviä oli kaikkiaan 160.

Liikennevahinkojen määrässä näkyi pientä kasvua. Viime vuonna niitä oli 27, kun edellisenä vuonna Urjalassa sattui 22 liikenneonnettomuutta. Ensivastetehtävien määrä aleni vuoden 2013 neljällä, ollen nyt 63.

Pelastuslaitos kävi viime vuoden aikana Urjalassa sammuttamassa kaksi rakennuspaloa, viisi maastopaloa, yhden liikennevälinepalon ja kaksi muuta tulipaloa. Palotehtävien määrä pieneni edellisvuodesta.

Lisää aiheesta 5.2.2015 lehdessä.