Yleinen Urjalan Ylläpito

Urjalan työttömyystilanne paheni

Urjalan työttömyystilanne synkistyi vuoden lopussa entisestään, kun työttömyysprosentti kipusi 16,8:aan. Työttömyysprosentti ehti olla pitkään jonkin matkaa päälle 15. Vuoden takaiseen vastaavaan aikaan tiilanne on pahentunut kunnassa kahdeksalla prosentilla.

Urjalan työttömyystilanne synkistyi vuoden lopussa entisestään, kun työttömyysprosentti kipusi 16,8:aan. Työttömyysprosentti ehti olla pitkään jonkin matkaa päälle 15. Vuoden takaiseen vastaavaan aikaan tiilanne on pahentunut kunnassa kahdeksalla prosentilla.

Työttömyystilanne on huonontunut koko Pirkanmaalla, sillä Tampereella työttömyysprosentti nousi 18:aan. Urjalan lisäksi yli 16 prosentin työttömyysasteeseen päätyivät vuoden lopussa Ikaalinen (16,4 prosenttia), Nokia (16,5), Orivesi (16,2) sekä Virrat (16,1).

Akaassa työttömänä oli joulukuun päättyessä 14,5 prosenttia työvoimasta ja Valkeakoskella 14,9 prosenttia.

Tiedot käyvät ilmi Pirkanmaan ely-keskuksen tilastosta.