Yleinen Urjalan Ylläpito

Oikaisu

Urjalan Sanomissa 15.1. kerrottiin Urjalan ja Akaan kirkkovaltuustojen tekemistä henkilövalinnoista. Valtuusto valitsi Urjalassa suhteellisten vaalien vaalilautakunnan sekä vaalilautakunnan varajäsenineen ja Akaaassa suhteellisten vaalien vaalilautakunnan niin ikään varjäsenineen. Varajäsenet eivät kuitenkaan ole henkilökohtaisia varajäseniä, kuten tekstissä virheellisestä kerrottiin.

Urjalan Sanomissa 15.1. kerrottiin Urjalan ja Akaan kirkkovaltuustojen tekemistä henkilövalinnoista. Valtuusto valitsi Urjalassa suhteellisten vaalien vaalilautakunnan sekä vaalilautakunnan varajäsenineen ja Akaaassa suhteellisten vaalien vaalilautakunnan niin ikään varjäsenineen. Varajäsenet eivät kuitenkaan ole henkilökohtaisia varajäseniä, kuten tekstissä virheellisestä kerrottiin.