Yleinen Urjalan Ylläpito

Äitiysultra muuttaa Hatanpään puistosairaalaan

Tampereen kaupungin äitiysultra, entiseltä nimeltään keskusäitiysneuvola, muuttaa Kanta-Sarvikselta Hatanpään puistosairaalaan tiloihin. Toiminta alkaa uusissa tiloissa maanantaina 26. tammikuuta. Äitiysultra on muuton vuoksi kiinni torstaina ja perjantaina 22.-23. tammikuuta.

Tampereen kaupungin äitiysultra, entiseltä nimeltään keskusäitiysneuvola, muuttaa Kanta-Sarvikselta Hatanpään puistosairaalaan tiloihin. Toiminta alkaa uusissa tiloissa maanantaina 26. tammikuuta. Äitiysultra on muuton vuoksi kiinni torstaina ja perjantaina 22.-23. tammikuuta.

Tampereen äitiysultrassa työskentelevät lääkärit ja ultraäänihoitajat tekevät ultraääni- eli kaikututkimuksia tamperelaisten lisäksi akaalaisille, orivesiläisille ja urjalalaisille äitiysneuvoloiden asiakkaille. Äitiysultrassa tehdään myös raskaudenajan maksuttomat sikiöseulonnat.

Äitiysultran uusi osoite on Hatanpään puistokuja 8, K-rakennus.