Aseman koulu, Eskarit (muokattu 7.12.2022) Urjalan Ylläpito

Tontut toivat Aseman eskareille videotykin

Sini Ovaskainen

Urjalan Aseman koulun esikoululaiset opiskelevat jatkossa enemmän verkkomateriaalin avulla, sillä lahjoituksena eskariluokkaan saatu videotykki helpottaa netin hyödyntämistä opetuksessa. Enää ei parinkymmenen esikoululaisen tarvitse kerääntyä opettajan pöydän ympärille tihrustamaan samalta pieneltä näytöltä.

Esikoulun opettaja Ida-Maria Sillanpää kertoo netissä olevan paljon sellaista opetusmateriaalia, jota esikoululaisten kanssa voidaan jatkossa hyödyntää.

– Muun muassa animaatioita, opetusohjelmia ja Eka-pelejä. Esikoululaiset myös kuvaavat itse videokameralla ja digikameralla. Tykillä niitä voidaan näyttää kaikille samanaikaisesti.

Videotykkipaketin, johon sisältyi myös kuvakangas, kaapelointi, kaiuttimet ja laitteiston asennus, Aseman koulun esikoululle lahjoitti esitystekniikkaan erikoistunut tamperelaisyritys AV-Palvelut Tykkimies Oy.

Lue lisää 15.1. lehdestä.