Yleinen Urjalan Ylläpito

Kaksi ulosajoa viikonloppuna

Viime lauantaina ulkopaikkakuntalainen nainen suistui tieltä valtatiellä 9 Urjalan keskustan kohdalla. Vuonna -89 syntynyt nainen menetti autonsa hallinnan ja ajautui ojaan törmäten siltarumpuun. Kuljettajan mukaan tien pinta oli tapahtumahetkellä liukas.

Viime lauantaina ulkopaikkakuntalainen nainen suistui tieltä valtatiellä 9 Urjalan keskustan kohdalla. Vuonna -89 syntynyt nainen menetti autonsa hallinnan ja ajautui ojaan törmäten siltarumpuun. Kuljettajan mukaan tien pinta oli tapahtumahetkellä liukas.

Ajoneuvo vaurioitui rytäkässä lunastuskuntoon, ja kuljettaja vietiin Acutaan tarkastukseen.
Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kolmen miehen seurue ajoi ulos Punkalaitumentieltä lähellä Peltorinteentien risteystä. Havaintojen mukaan auto suistui tien oikealle puolelle pientareelle, jossa se kulki eteenpäin vielä noin 200 metriä.
Poliisin saapuessa paikalle sairaankuljetus oli jo tarkastamassa onnettomuusautossa olleiden tilaa. Ajoneuvossa oli ollut kolme miestä. Kuljettajaksi paljastui vuonna -55 syntynyt ulkomaalainen mies. Hän puhalsi onnettomuuspaikalla alkometriin 1,4 promillea.