Yleinen Urjalan Ylläpito

Kirkkoherra lähtee opiskelemaan poliisiksi

Urjalan kirkkoherra Sami Tammisalo lähtee opiskelemaan poliisiksi. Tampereen hiippakunnan tuomiokapituli myönsi Tammisalolle virkavapaata 19. tammikuuta 2015 alkaen. Poliisiopinnot kestävät puolitoista vuotta. Sen jälkeen alkaa harjoittelujakso.

Urjalan kirkkoherra Sami Tammisalo lähtee opiskelemaan poliisiksi. Tampereen hiippakunnan tuomiokapituli myönsi Tammisalolle virkavapaata 19. tammikuuta 2015 alkaen. Poliisiopinnot kestävät puolitoista vuotta. Sen jälkeen alkaa harjoittelujakso.

Tammisalon viransijaiseksi tuomiokapituli määräsi Saila Munukan, joka on työskennellyt Tammisalon kaudella Urjalassa aiemminkin vs. kirkkoherrana. Munukan virkamääräys on voimassa, kunnes toisin määrätään.
Munukka tulee Urjalaan heti vuodenvaihteessa, sillä hän toimii 1.1.–18.1. seurakunnan kappalaisena.
Jatkossa Urjalassa on edelleen kaksi pappia, vs. kirkkoherra ja seurakuntapastori Hanna Riikonen. Kappalaisen virka pysyy täyttämättä.
Sami Tammisalo valittiin Urjalan kirkkoherraksi syksyllä 2012, jolloin hän voitti vaalissa Urjalan silloisen kappalaisen Johan Lampisen. Tammisalo aloitti kirkkoherran virassa viime vuoden lokakuun alussa.