Yleinen Urjalan Ylläpito

KH: Oma uimahalli ei ole mahdollinen

Urjalan vanhusneuvosto lähestyi kunnanhallitusta toiveenaan uimahallitoiminnan käynnistäminen Urjalassa uudelleen. Vanhusneuvosto esitti, että uimahalli otettaisiin jälleen käyttöön nimenomaan uimahallina, koska se on ensiarvoisen tärkeä kaikille kuntalaisille.

Urjalan vanhusneuvosto lähestyi kunnanhallitusta toiveenaan uimahallitoiminnan käynnistäminen Urjalassa uudelleen. Vanhusneuvosto esitti, että uimahalli otettaisiin jälleen käyttöön nimenomaan uimahallina, koska se on ensiarvoisen tärkeä kaikille kuntalaisille.

Kunnanhallitus totesi vastauksessaan vanhusneuvostolle, että uimahallin ylläpitäminen ei käytännössä ole taloudellisesti mahdollista. Uimahallin toiminta loppui vuosia sitten siksi, että käyttökulut olivat korkeat, ja kiinteistö olisi vaatinut peruskorjauksen. Tilanne ei ole sen jälkeen muuttunut.