Yleinen Urjalan Ylläpito

Akaan opistolle hyvästit

Akaan opiston päättäjäisjuhlassa Toijalassa muistettiin Kansalaisopistojen liiton ansiomerkillä kymmeniä toiminnassa mukana olleita. 40-vuotisansiomerkin sai Seija Santanen, ja ruusulla muistettiin 40-vuotismerkin kesällä saanutta Tuula Kraftia sekä keväällä 2013 40-vuotismerkin saanutta Reijo Raitilaa.

Akaan opiston päättäjäisjuhlassa Toijalassa muistettiin Kansalaisopistojen liiton ansiomerkillä kymmeniä toiminnassa mukana olleita. 40-vuotisansiomerkin sai Seija Santanen, ja ruusulla muistettiin 40-vuotismerkin kesällä saanutta Tuula Kraftia sekä keväällä 2013 40-vuotismerkin saanutta Reijo Raitilaa.

30-vuotisansiomerkin saivat Ahti Järvelä, Marja Karhu, Tiina Kopra, Pirkko Kovero,Pirkko Metso, Annikki Mäkinen, Risto Nieminen, Marja-Leena Piippo, Eija Saarela ja Kirsti Vihola.
20-vuotisansiomerkillä palkittiin Saara Hakala, Harri Hautamäki, Harri Innala, Sari Jaakola, Helena Kesonen, Seija Kuukankorpi, Päivi Rouvali, Nina Samotti ja Tiina Sukki.
15- vuotisansiomerkin saivat Sven Enwald, Kristiina Maijala, Heli Mattila, Minna Polus, Maria-Leena Salminen, Marja-Leena Seppälä, Heidi Vaarna ja Marja Vuori.
10- vuotisansiomerkillä muistettiin Ilari Haavistoa, Kirsi Huillaa, Mika Järvelää, Pirkko Kannistoa, Suvi-Inkeri Koivulaa, Marja-Liisa Korpelaa Mikko Linnalampea, Inka Mattilaa, Leena Sievää Annette Suvantoa Kaija Syrjästä ja Tuija Vähä-Tourua.
Akaan opisto palkitsi juhlassa tuntiopettajien lisäksi neljä ahkerinta opiskelijaa, jotka poimittiin satojen opiskelijoiden joukosta sillä perusteella, ketkä ovat osallistuneet 2007–2008 työkaudesta alkaen kursseille eniten. Suurin kurssimäärä, 120, on Asta Franssilalla Kylmäkoskelta. Eija Tuovinen Urjalasta kävi 82 kurssilla, viialalainen Tuija Kuja-Kyyny 68 kurssilla ja Hilkka Järveläinen Toijalasta 62 kurssilla. Kaikki neljä ovat olleet mukana lähinnä erilaisilla kädentaitokursseilla.
Vuodenvaihteesta alkaen kansalaisopistotoimintaa järjestää Akaassa ja Urjalassa Valkeakoski-opisto. Vielä kevätkauden ajan kurssit pidetään Akaan opistossa laaditun suunnitelman mukaan.