Yleinen Urjalan Ylläpito

Nikkilöille tunnustusta hyvästä työstä

Minna Mäkelä
Urjalan Rotaryklubin vuosittaisen Hyvän palvelun kunniakirjan saivat tiistaina Harri ja Virpi Nikkilä. Kiitosta pariskunnalle tuli vuosia kestäneestä talkootyöstä urheilukentän toimitsijoina ja Harri Nikkilälle lisäksi palvelualttiudesta päivätyössään sähköasentajana. Nikkilät ovat kiitoksista iloisia ja yllättyneitä. Harri Nikkilä sanoo, ettei ole tosin koskaan tehnyt työtä ylimääräisen kiitoksen toivossa.

Minna Mäkelä
Urjalan Rotaryklubin vuosittaisen Hyvän palvelun kunniakirjan saivat tiistaina Harri ja Virpi Nikkilä. Kiitosta pariskunnalle tuli vuosia kestäneestä talkootyöstä urheilukentän toimitsijoina ja Harri Nikkilälle lisäksi palvelualttiudesta päivätyössään sähköasentajana. Nikkilät ovat kiitoksista iloisia ja yllättyneitä. Harri Nikkilä sanoo, ettei ole tosin koskaan tehnyt työtä ylimääräisen kiitoksen toivossa.

Nikkilät ovat tuttu näky urheilukentällä. Kun Vilpolassa vielä pidettiin diskoja, he olivat myös siellä paikalla katsomassa nuorten perään. Moni on saanut heiltä kyydin kotiin, ja lapsista ja nuorista on tullut heille elinikäisiä ystäviä.
– Me olemme tutustuneet täällä moniin sellaisiin ihmisiin, joihin emme olisi koskaan tutustuneet ilman urheiluharrastusta, Virpi Nikkilä kertoo.
Viime kesänä Virpi Nikkilä veti Urjalassa aikuisten yleisurheilukoulua, joka sai innostuneen vastaanoton. Mukana oli toistakymmentä osallistujaa, joiden joukossa oli myös aviomies Harri.
– Sain siitä paljon ihanaa palautetta ja vastavuoroisuutta. Siellä oli niin vilpitöntä, sanoo Virpi Nikkilä.

Lue lisää 11.12.14 Urjalan Sanomista