Yleinen Urjalan Ylläpito

Juhlapuheissa katse kääntyi nuoriin

Sini Ovaskainen
Samalla kun itsenäisyyspäivän juhlallisuuksissa kunnioitetaan veteraanisukupolvien työtä, halutaan heidän esimerkillistä talvisodan henkeään valaa nuoriin. Tämä korostui myös Urjalassa pidetyissä juhlapuheissa.

Sini Ovaskainen
Samalla kun itsenäisyyspäivän juhlallisuuksissa kunnioitetaan veteraanisukupolvien työtä, halutaan heidän esimerkillistä talvisodan henkeään valaa nuoriin. Tämä korostui myös Urjalassa pidetyissä juhlapuheissa.

Eikä vain puheissa. Urjalan itsenäisyyspäivän juhlan ohjelma Säätiötalolla oli pääosin nuorten taidonnäyte. Väinö Linnan lukion opiskelijat olivat koonneet koskettavan luontokuvaesityksen Minun Urjalani, ja lahjakkaat Viivi Lahtinen, Sonja Tavi ja Mikko Hirvonen esittelivät soitto-osaamistaan, tytöt pianon ääressä ja Mikko viululla.
Juhlassa palkittiin urjalalaiset menestyjät, joista varsin moni edustaa nuorta sukupolvea.

Lue lisää 11.12.14 Urjalan Sanomista