Yleinen Urjalan Ylläpito

Viisi sairaalaan tuplakolarista

Valtatiellä 9, Urjalan ja Akaan rajalla sattui lauantaina 29.11 kolmen henkilöauton kolari, jonka seurauksena viisi ihmistä vietiin sairaalaan. Liikenneonnettomuus tapahtui iltapäivällä ennen kello viittä, ja tie oli suljettu liikenteeltä puolentoista tunnin ajan pelastus- ja raivaustöiden vuoksi.

Valtatiellä 9, Urjalan ja Akaan rajalla sattui lauantaina 29.11 kolmen henkilöauton kolari, jonka seurauksena viisi ihmistä vietiin sairaalaan. Liikenneonnettomuus tapahtui iltapäivällä ennen kello viittä, ja tie oli suljettu liikenteeltä puolentoista tunnin ajan pelastus- ja raivaustöiden vuoksi.

Tapahtumaketju alkoi, kun akaalaisnainen pysähtyi Taipaleentien risteyksen kohdalle odottamaan vastaantulevan liikenteen katkeamista kääntyäkseen ajosuunnassa vasemmalle. Hän oli ajamassa Turun suunnasta kohti Kylmäkoskea. Samasta suunnasta tullut akaalainen mies törmäsi keskilinjan viereen pysähtyneen auton perään. Naisen auto ajautui vastaantulevien kaistalle, jolloin Kylmäkosken suunnasta tullut valkeakoskelaisen naisen ajama ajoneuvo törmäsi häneen uudelleen.

Loukkaantumisten asteesta ei tietoa

Akaalaisnaisen kyydissä oli 14-vuotias poika, akaalaismiehen kyydissä kaksi matkustajaa, mies ja nainen.Valkeakoskelainen nainen oli liikkeellä yksin. Kaikki muut paitsi akaalaisnaisen perään ajaneen auton mieskuljettaja vietiin tarkastettaviksi eri sairaaloihin. Heidän loukkaantumisasteestaan ei ole tietoa.

Pelastuslaitos irrotti kahdesti törmäyksen saaneen auton naiskuljettajan autosta.
Alkoholilla ei epäillä olleen osuutta onnettomuuteen. Kaikki kolariautot kuljetettiin hinausautolla pois, ja raivaustöiden ajan poliisi ohjasi liikenteen kiertotien kautta onnettomuuspaikan ohi.