Yleinen Urjalan Ylläpito

Taideteoskilpailunjärjestäminen etenee

Urjalan sivistystoimenjohtaja Juha Salo valmistelee taideteoskilpailua, jonka sadosta valitaan vähintään kaksi tai mahdollisesti kolme teosta uuteen yhtenäiskouluun. Tarkoituksena on saada lasitaidetta sekä koulun pihalle että koulun aulaan.

Urjalan sivistystoimenjohtaja Juha Salo valmistelee taideteoskilpailua, jonka sadosta valitaan vähintään kaksi tai mahdollisesti kolme teosta uuteen yhtenäiskouluun. Tarkoituksena on saada lasitaidetta sekä koulun pihalle että koulun aulaan.

Kilpailu rajataan koskemaan nuutajärveläisiä tai lasikylässä työskenteleviä taiteilijoita. Kilpailun säännöt hyväksyy tammikuussa Suomen Kuvataidejärjestöjen Liiton hallitus. Salo laskee, että voittajat ovat selvillä ehkä maaliskuun lopussa.
Taiteen edistämiskeskus myönsi aiemmin syksyllä Urjalan kunnalle 35 000 euroa koulun taidehankintoihin. Kunta panee hankkeeseen toiset 35 000 euroa.