Yleinen Urjalan Ylläpito

Lounaalle kouluun onilmoittautunut puolensataa

Kirkonkylän koululla 5.12 tarjottavalle itsenäisyyden juhlalounaalle on ilmoittautunut 56 kuntalaista. Kunta tarjoaa lounaan sotaveteraaneille, sotainvalideille sekä heidän puolisoilleen ja leskilleen. Kutsu koskee myös lottia ja sotaorpoja.

Kirkonkylän koululla 5.12 tarjottavalle itsenäisyyden juhlalounaalle on ilmoittautunut 56 kuntalaista. Kunta tarjoaa lounaan sotaveteraaneille, sotainvalideille sekä heidän puolisoilleen ja leskilleen. Kutsu koskee myös lottia ja sotaorpoja.

Lounasta on tavallisesti tarjottu itsenäisyyspäivän juhlan jälkeen seurakuntatalolla, mutta tällä kertaa on otettu huomioon se, että juhlapäivän valtakunnallinen paraati pidetään Hämeenlinnassa, jonne on kutsuttu veteraaneja Urjalasta. Huomenna tarjottava lounas antaa kaikille Hämeenlinnaan lähteville mahdollisuuden juhlistaa itsenäisyyspäivää myös kotikunnassa.
Sivistystoimenjohtaja Juha Salo sanoo, että lounaan siirtäminen perjantaille lyhentää itsenäisyyspäivän ohjelmaa, mikä ehkä osaltaan helpottaa juhlallisuuksiin osallistumista ylihuomenna.
Sivistystoimessa ajatellaan lisäksi, että juhlavieraiden on mukava nauttia lounaasta koululla, jossa voi samalla nähdä nuoria kasvoja.