Yleinen Urjalan Ylläpito

Vuoden nuori on Juuli Nuikka

Vuoden nuorena palkitaan Urjalan itsenäisyyspäivän juhlassa Juuli Nuikka. Urheilukentältäkin tuttua nuorta naista luonnehditaan ahkeraksi nuorten hyväksi toimijaksi, joka tekee innolla töitä tulevaisuutensa hyväksi ja on yritteliäs.

Vuoden nuorena palkitaan Urjalan itsenäisyyspäivän juhlassa Juuli Nuikka. Urheilukentältäkin tuttua nuorta naista luonnehditaan ahkeraksi nuorten hyväksi toimijaksi, joka tekee innolla töitä tulevaisuutensa hyväksi ja on yritteliäs.

Vuoden urheilija on kilpakävelijä Aleksi Ojala, joka on menestynyt SM-kisoissa ja edustanut Suomea maaotteluissa.
Kulttuurin saralla palkitaan Lastenpäivä Lasikylässä -työryhmä, johon kuuluvat Alma Jantunen, Laura Haavikko, Taija Laurell ja Jenny Sorsa. Ryhmä on järjestänyt kahtena vuonna perättäin lasten kulttuuripäivän Nuutajärvellä. Lasten suunnittelemista töistä osa nähtiin äskettäin Designmuseon näyttelyssä Helsingissä.