Yleinen Urjalan Ylläpito

Safa Hovisen Pruuki logokisan voittajaksi

Graafinen muotoilija Safa Hovinen Helsingistä on voittanut Logo Lasikylälle -suunnittelukilpailun. Kilpailuun tuli yli 340 ehdotusta. Juryn puheenjohtaja, graafinen suunnittelija Aimo Katajamäki pitää ehdotusten määrää poikkeuksellisen suurena näin pienimuotoiseen suunittelutyöhön, mikä kielii ajan hengestä.
Voittajatyötä luonnehditaan typografialtaan hallituksi, hehkuvin värein toteutetuksi tunnukseksi, joka toimii hyvin myös mustavalkoisena versiona ja on tietyissä yhteyksissä käytettävissä ilman määrittävää tekstiosaakin.

 

 

Graafinen muotoilija Safa Hovinen Helsingistä on voittanut Logo Lasikylälle -suunnittelukilpailun. Kilpailuun tuli yli 340 ehdotusta. Juryn puheenjohtaja, graafinen suunnittelija Aimo Katajamäki pitää ehdotusten määrää poikkeuksellisen suurena näin pienimuotoiseen suunittelutyöhön, mikä kielii ajan hengestä.
Voittajatyötä luonnehditaan typografialtaan hallituksi, hehkuvin värein toteutetuksi tunnukseksi, joka toimii hyvin myös mustavalkoisena versiona ja on tietyissä yhteyksissä käytettävissä ilman määrittävää tekstiosaakin.

Lue lisää 4.12.14 Urjalan Sanomista