Vuoden yrittäjä (muokattu 7.12.2022) Urjalan Ylläpito

Jawikossa nostureihin isketään viimeinen niitti

Vuoden yrittäjänä lauantaina palkittu Jawiko Oy täyttää ensi vuonna 30 vuotta. Yrityksen perustivat veljekset Jari ja Petri Jaakkola, ja he myös vastaanottivat palkinnon lauantaina. Jaakkolat sanovat, että palkinnolla on merkitystä yritykselle ja sen työntekijöille, jotka saavat tällä tavalla arvostusta tekemästään työstä.

Jaakkoloiden yritys työllistää tällä hetkellä 18 ihmistä, joista suurin osa on paikallisia. Jawikossa ei ole juuri nyt investointitarpeita. Vanhaa kalustoa korvataan sitä mukaa, kun se on aiheellista.
– Lisätilaa ei kannata nyt rakentaa, eikä sille ole tällä tontilla tilaakaan, sanoo Jari Jaakkola.
Yrityksen laajentaminen ei silti ole poissuljettu ajatus, mutta laajentamista vastaan puhuu se, ettei Urjala kasva siinä tahdissa, että pitäjään saisi houkuteltua uusia työntekijöitä, ja että paikallinen kysyntä lisääntyisi.
– Urjalaan pitäisi saada ensin työpaikkoja naisille, joiden perässä tulevat miehet.

Lue lisää torstain 27.11 Urjalan Sanomista