Yleinen Urjalan Ylläpito

Palaute

Yritämme tehdä lehdestä joka päivä ja joka viikko niin hyvän kuin mahdollista, mutta kaipaamme siinä koko ajan sinun apuasi. Lukijoiden ja verkkosivujemme käyttäjien palaute on ensiarvoisen tärkeää kehitystyössä, joten älä epäröi antaa palautetta mistään lehteen liittyvästä!

Alla olevalla lomakkeella voit kertoa mitä tuntemuksia ja ajatuksia lehtemme herättää ja mitä toivoisit lisää, tai mitä haluat ehdottomasti säilyttää. Voit jättää palautteesi nimettömänä, mutta nimensä ja sähköpostiosoitteensa tai puhelinnumeronsa jättäneiden palautteen antajien kesken arvomme säännöllisesti Urjalan Sanomien tuotepalkintoja.

Palautelomakkeella voit myös ilmoittaa asiattomasta sisällöstä uutisten, pääkirjoitusten ja viikon kysymyksen kommentointiosiossa.

Kiitos palautteestasi!