Yleinen Urjalan Ylläpito

Urjalan lääkärinvirkaan ei hakenut vielä kukaan

Heli Mustonen

Akaa on aloittanut haun Urjalan terveyskeskuksen neljänteen lääkärinvirkaan. Urjala teki marraskuun lopulla päätöksen, että se on valmis rahoittamaan neljännen viran. Näin päästään esimerkiksi purkamaan muita yhteistoiminta-alueen terveysasemia pitempää kutsujonoa.

Kun Urjalan terveysasema saa kokonaan uuden lääkärin, myös kiirevastaanoton eli päivystyksen säilyminen Urjalassa on varmempaa.

Neljännen lääkärin viranhaku päättyi viime viikolla eikä hakijoita ollut. Virka oli auki vakiintuneen käytännön mukaan työvoimahallinnon sivuilla. Lisäksi Akaan johtava ylilääkäri Juhani Grönlund kertoo ottaneensa useita suoria yhteyksiä mahdollisuuksiin hakijoihin.

Koska neljännen viran täyttöön on lupa, asiaa ei tietenkään jätetä tähän:

– Olemme jo aloittamassa tiedotus- ja markkinointisihteerimme kanssa suunnittelua parhaasta mahdollisesta rekrytointistrategiasta ajankohtineen ja tapoineen seuraavaa ilmoitusta ja ilmoitusforumeita varten, Grönlund lupaa.

– Suorarekrytointi toki on jatkuvaa. Viimeksi tämän viikon keskiviikkona tarjosin Urjalan virkaa eräälle lääkärille, kertoo johtava ylilääkäri Juhani Grönlund.