Yleinen Urjalan Ylläpito

Ylioppilaat kokoontuivat 42 vuoden jälkeen

Urjalan yhteiskoulun ylioppilaat vuodelta 1975 pitivät 42-vuotisluokkakokousta 20.5. Urjalassa. Aurinkoinen iltapäivä aloitettiin tutustumalla koulun silloisen vahtimestarin Seppo Savolaisen opastuksella entisen koulun muuttuneisiin ja laajentuneisiin tiloihin. Sen jälkeen jatkettiin iltaa Erän majalla. Paikalla oli 25 eli tasan puolet vuoden 1975 ylioppilasta. Silloiset luokanvalvojat olivat Tuomo Autio ja Matti Järvinen sekä rehtorina oli Heikki Laakio. Eturivissä vasemmalta lukien Merja Inkinen, Soili Ketola (Savonen), Leena Ahola (Leivo), Tuula Ivonen, Heikki Launiala, takarivissä vasemmalta Ilkka Uotila, Timo Välimäki, Hannu Saha, Marjo Vornanen (Karppinen), Ari Setälä, muut vasemmalta Marja Rintala, Kaija Eerola (Juhala), Merja Toivonen, Anne Perttala (Rikkonen), Päivi Välimäki (Mikkola), Pirkko Meriluoto, Kaija Koski (Puolimatka), Sirpa Jalli (Mero), Tiina Laakio, Seija Saarinen ja Senni Kuisma. Kuvasta puuttuvat Jari Koivula, Outi Malin, Erkki Rajoo ja Satu Saltbacka (Lankinen). Kuva: Seppo Savolainen/Heikki Launiala